Alpha Lipid SD 2


Harga pasaran : RM180
Harga Ahli : RM150
Berat bersih: 420g
Hidangan: 28
Penggunaan:
Two heaped scoops in 200/250ml of water.
Elakkan: Pregnant or nursing mothers.
Perasa uncang mengandungi phenylalanine.
Kegemukan tidak bertujuan menjadi satu beban kepada manusia. Ia adalah hasil gaya hidup yang tidak seimbang. Manusia pada asalnya menggunakan keupayaan asas mereka untuk menyimpan makanan lebihan dalam masa yang sama menjadi gemuk, akan digunakan semasa kekurangan makanan. Walaubagaimanapun, dengan kehidupan yang lebih ringkas dan lebihan kalori dalam pemakanan hari ini, jumlah kegemukan menjadi meluas. Rancangan Pengurusan Berat BadanNew Image berjalan dengan harmoni dengan alam semula jadi.

Bagaimana badan kami bekerja
Badan mempunyai program secara semula jadi penambahan berat badan yang sepatutnya sistem terancang / kehilangan. Contohnya - jika anda makan lebih kalori berbanding anda membakar untuk tenaga, anda boleh menjadi gemuk. Ia adalah penting untuk memahami bahawa metabolisma setiap orang adalah berlainan. Ini dikira pada sesetengah orang yang makan sedikit, tetapi berat badan bertambah, manakala orang lain yang makan banyak dan kekal kurus dan ramping.
Prinsip program Slim Diet adalah untuk kehilangan berat badan secara semula jadi melalui sistem mengawal pengambilan karbohidrat harian anda. Ia sebenarnya hanya system pengunduran penambahan berat badan - jika anda kurang makan karbohidrat daripada anda memerlukan tenaga, lemak tersimpan di badan anda akan terbakar untuk memberi badan anda keperluan tenaga. Ia adalah kerana penting untuk membuat catatan dengan cermat untuk semua karbohidrat harian yang diambil. Salah satu kunci utama program kami adalan memperkenalkan kepada anda tentang Tahap Karbohidrat kritikal anda.

Ketosis
Pengambilan karbohidrat adalah terkawal supaya apabila paras gula dalam darah berkurangan, badan anda akan bertukar kepada pembakaran lemak untuk tenaga dan menghasilkan ketosis. Bentuk ketosis ini adalah hypoglycaemic ketosis yang sangat berbeza daripada hyperglycaemic ketosis berlaku dengan kencing manis.
Ketosis adalah proses semula jadi membakar lemak untuk tenaga. Semua hidupan mempunyai tanggungjawab. Semasa kelahiran kita dilahirkan berwarna merah jambu. Bayi kehilangan sedikit berat badan selama beberapa hari pertama dan kebanyakan daripada ini merupakan proses pembakaran lemak yang membekalkan tenaga yang diperlukan sehingga sistem penghadamannya berfungsi sepenuhnya.

Slim Diet 2 turut dijual sebagai UDII dan SDII.
Menggunakan ketosis untuk menhilangkan berat badan terdapat beberapa kelebihan:
  1. Kehilangan berat dengan cepat - 250g - 500g minimum setiap hari (lebih dalam minggu pertama) yang setanding dengan yang dicapai semasa puasa lengkap.
  2. Peningkatan tenaga - Membakar 500g lemak akan mengeluarkan 3,600 kalori tenaga
  3. Peningkatan kapasiti mental - Ketones apabila digunakan seperti satu bahan api untuk otak, boleh meningkatkan tumpuan dan kapasiti ingatan.
  4. Imbangan cecair - Diet kalori rendah biasanya tidak mempunyai kapasiti untuk menghasilkan penahanan bendalir, terutamanya dengan orang yang sangat gemuk. Diet Protein-Sparing Modified Fast adalah baki-baki cecair badan.
Dari hari ke-2 bermulanya Pengurusan Berat Badan, hendaklah membuat pemeriksaan air kencing dengan Uriscan. Bacaannya seharusnya berwarna merah jambu (paling rendah atau kecil) untuk keputusan terbaik. Ia patut mencapai 48 jam. Air kencing adalah perkara pertama yang mesti diperiksa di waktu pagi.
Periksa sebelum minum petang untuk minggu yang pertama. Jika bacaan ketosis adalah tinggi (besar atau paling tinggi), anda sama ada tidak minum air yang secukupnya atau perlu untuk meningkatkan kadar pengambilan karbohidrat. Jika bacaan ketosis terlalu rendah (nil) anda mempunyaimkarbohidrat yang secukupnya
Jika anda skala adalah naik lebih tinggi, badan anda boleh bertoleransi sedikit lagi karbohidrat. Meningkatkan pengambilan anda dengan perlahan, menguji air kencing anda setiap hari, sehingga anda mencari Critical Carbohydrate Level peribadi (CCL.) anda sendiri.
Untuk beberapa hari pertama diet, teruskan pengambilan karbohidrat anda yang paling minimum supaya anda akan mendapat ketosis dengan cepat. Sekali badan anda mendapat ketoses selama seminggu, anda mampu untuk membuat eksperiment dan mencari critical carbohydrate level (C.C.L.) anda sendiri.

Ini adalah tiga prinsip penurunan berat badan:
  1. BERSENAM
  2. PENGURANGAN PENGAMBILAN KALORI
  3. PENGURANGAN PENGAMBILAN KARBOHIDRAT

Faedah Unik Slim Diet
  1. Ia secara keseluruhannya adalah semula jadi, selamat, berkesan dan kos efektif.
  2. Ia tiada usaha menahan kelaparan dan jumlah pemakanan yang memuaskan dilakukan seharian.
  3. Anda dapat mengukur, dengan cara ujian mudah, sama ada anda membakar lemak atau tidak.
  4. Kamu hanya hilang lemak, bukan tisu badan (selagi dalam diet kalori), mengekalkan otot yang bagus dan kecerahan kulit.
  5. Penyahtoksikan dan pembersihan sistem badan anda secara automatik.
  6. Tawaran merancang dorongan yang bagus, kerana kehilangan berat badan adalah lebih berkesan daripada mana-mana program lain berdasarkan kalori atau prinsip senaman.
  7. Pengenalpastian kadar metabolisme badan anda (tahap karbohidrat kritikal).
  8. Satu sistem sokongan yang sangat berkesan.
  9. Menubuhkan asas dan pengetahuan bagi mengekalkan kawalan berat badan selama-lamanya.
  10. Lebih tenaga dengan tiada diet atau kesan sampingan.

Peraturan penting untuk Slim Diet II
  1. Goncang Slim Diet anda sebelum buka. (Beberapa nutrien khusus kepada penyelesaian semasa penggunaan)
  2. Anda mesti mencampurkan dua sudu formula 8oz (250m1) secawan atau lebih air empat kali sehari. (Sudu plastic disediakan bagi setiap tabung).
  3. Makan hanya dari senarai makanan. Jika ianya tiada dalam senarai anda tidak boleh memakannya! Makanan ini perlu dipilih dengan berhati-hati untuk memastikan maksimum dan penurunan berat badan yang efisien.
  4. Anda mesti mengambil 2-4 protein makanan setiap hari dengan sayuran (mentah atau masak) daripada senarai makanan.
  5. Anda mesti mempunyai minimum 20 gram carbohidrat daripada senarai makanan itu, tetapi anda mesti tidak melebihi 35 gram.
  6. Anda mesti menjumlahkan sebanyak dua sudu pencuci mulut tekanan minyak SEJUK dan satu sudu pencuci mulut cuka sidar sehari.
Catatan: Ia adalah sangat penting untuk mengambil sedikit minyak dalam diet untuk memastikan pusingan nutrien anda sempurna dalam bentuk Penting Asid Lemak dan juga untuk memudahkan penyerapan bagi vitamin-vitamin lemak larut dalam formula.
  1. Season makanan anda dengan Lite Seasoner (untuk kalium tambahan dan natrium).
  2. Minum dua liter air sehari.
  3. Senaman secara berterusan selama 30 minit sehari.
  4. Periksa Tahap Kritikal Karbohidrat anda dengan Uriscan setiap hari.
  5. Jika anda mempunyai masalah dengan kejanggalan usus ambil 1 - 4 sudu Fibre Supplement atau FibreMax harian - 1 skop setiap campuran Slim Diet.
  6. Kami mencadangkan pengambilan New Image RDA vitamin seimbang dan pil-pil mineral manakala pada program pengurangan berat badan anda sebagai sokongan tambahan.
  7. Setelah berat badan yang anda mahu dicapai, tukar kepada Slim Diet 3 program penyenggaraan untuk 30 - 90 hari sehingga metabolisme anda telah menyelaraskan untuk imej baru anda.
  8. Yang terakhir tetapi tidak kurang pentingnya - jangan menipu diri anda

Bagaimana memulakan?

Anda memerlukan
  1. New Image SDII
  2. New Image Life Salt
  3. Turbo Shaker
  4. Ketone Sticks - Urine test strips
  5. Cold pressed oil, e.g., flaxseed oil or olive oil
  6. Apple cider vinegar

Protein
Sila ambil perhatian tentang program, anda memerlukan
* 1 gram protein per kilo untuk berat badan yang ideal
Contohnya,
Jika berat badan anda sekarang ialah 85kg, tetapi berat badan ideal anda ialah 70kg.
Oleh kerana itu, anda memerlukan 70g protein setiap hari.
Di dalam Program ini, anda dibenarkan mengambil 4 gelas SD II (2 sudu) yang memberi 40g protein. Daripada contoh di atas, anda perlu mengambil 30g protein dalam pemakanan harian anda.
Sila ambil perhatian tentang
Protein yang anda perlukan setiap hari terpulang pada target berat badan anda tetapi tidak kurang dari 60 gram protein.
* WHO/FAO (1985) mencadangkan orang dewasa dibenarkan mengambil sehari minimum 1075 gram protein per kilo pada berat badan (kanak-kanak: 1.0 gram)

SLIM DIET TEN COMMANDMENTS (SEPULUH TIP-TIP UTAMA SLIM DIET)
  1. Memilih makanan hanya daripada senarai makanan. Jika ia tiada dalam senarai anda tidak boleh makan. Ingat bahawa para saintis mengambil masa bertahun-tahun untuk memasukkan kesemua senarai itu jadi anda perlu menikmati pembuangan lemak secara pantas. (rujuk pada nota panduan syarikat untuk maklumat lebih lanjut)
  2. Mewujudkan hidangan yang menyediakan hanya 20 - 35g karbohidrat setiap hari atau mengikut menu-menu yang diberi. (rujuk pada nota panduan syarikat untuk maklumat lebih lanjut)
  3. Goncang Slim Diet sebelum buka. Satu sudu disediakan didalam boleh digunakan.
  4. Campurkan 2 sudu formula dalam 200ml / 250ml Digoncangkan dengan air sejuk empat kali sehari (rujuk pada nota panduan syarikat untuk maklumat lebih lanjut)
  5. Ianya penting untuk mendapatkan 4 sudu teh dari tekanan minyak sejuk dan dua sudu cuka sider harian. Ia boleh menggunakan satu sudu teh dalam penggoncang atau dalam sos salad.
  6. Bubur makanan anda dengan New Image Lite Salt (untuk lebihan potassium)
  7. Anda mesti minum sekurang-kurangnya 2 liter air setiap hari. (Air Sejuk)
  8. Mengurangkan / menghapuskan minuman kafein, i.e. teh, coklat dan kopi. Cafeine memperlahankan pembakaran lemak.
  9. Memeriksa kayu keton (Ketone Stick) harian anda bermula pada hari ke-3. (rujuk pada nota panduan syarikat untuk maklumat lebih lanjut)
  10. Bersenam selama 30 minit setiap hari. Berjalan dengan perlahan juga sudah memadai.
Sila beli SDII - The Ultimate diet, Lose your fat and Don't lose your body tone nota panduan daripada kaunter syarikat jualan di pejabat Mid Valley hanya RM2 bagi setiap pembelian.
Nota Panduan SDII
Isi kandungannya adalah
  1. Pengenalan
  2. Bagaimana untuk memulakan dalam butiran
  3. Keputusan pemeriksaan air kencing
  4. Sepuluh Arahan Utama
  5. Carta makanan
  6. Menu untuk SDII
  7. Pengekalan berat badan
  8. Apa yang kamu perlu pentingkan
  9. Ukuran mingguan
  10. Berat ideal untuk carta ketinggian




Cara Membeli

Hubungi kami untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai produk, urusan pembelian ATAU jika anda berminat untuk menjadi ejen/pengedar dikawasan anda:

Detail:
Alpha Lipid SD 2 Formula
Phone : 017-3299 808

Email : alphalipidsd2formula@yahoo.com 
Akaun Maybank/Cimb : Sila pm untuk dapatkan no akaun

Untuk setiap urusniaga pembelian produk, bayaran boleh dilakukan ke Akaun Maybank/Cimb, dan pastikan anda masukkan email kami untuk tujuan rujukan.
Setelah membuat pembayaran, sila sms atau email, maklumat berkenaan anda untuk tujuan penghantaran.


Pastikan setiap email mempunyai butiran berikut:
Nama :
Alamat :
No.Telefon :
No Kad Pengenalan ( Utk Menjadi Ahli) : 
No Akaun Bank (Utk Menjadi Ahli) :
Produk (Alpha Lipid Lifeline / ALSD2) :
Bilangan Produk :
Jumlah bayaran :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Untuk membina perniagaan bersama kami dan bersama-sama menjana pendapatan yang lumayan, yang anda perlukan ;


Membership = RM60 Semenanjung / RM70 SS
Ahli biasa = RM450 (3 tin Alpha Lipid)
Supervisor = RM4,500/3000pv (30 tin Alpha Lipid, dan LAYAK untuk mendapat WANG ROYALTI 2x setahun)


Apa yang anda akan dapat dalam perniagaan Alpha Lipid Lifeline / ALSD II ;


1- Pendapatan bulanan tanpa batasan, selagi anda sanggup bekerjasama sebagai SATU kumpulan dan BUKAN sebagai individu!
2- Peluang Melancong ke serata negara secara percuma!
3- Impian yang mudah dicapai
4- dan Banyak lagi.... 


Sertai Kami sekarang, semakin lama anda berhelah, semakin banyak yang anda terlepas!
Kami menanti anda!


Regards,
Alpha Lipid SD 2 Formula
Phone: 017-3299 808
Email: alphalipidsd2formula@yahoo.com

PLEASE SUPPORT US :
1. Like us :
Alpha Lipid SD 2 Formula.
https://www.facebook.com/alphalipidsd2formula 
2. Follow us :
Berdiet tanpa berlapar. Turun 2-5kg seminggu!!
http://alphalipidsd2formula.blogspot.com/

Testimoni



TERBUKTI!!
SD2 adalah satu produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serat soya, diperkayakan dgn asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral. SD2 juga bukanlah 'meal replacement' dimana kita perlu berlapar tetapi ia adalah 'meal supplement' dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan rutin harian anda. Oleh itu, semasa kita melalui program ini, kita tidak akan merasa letih dan kelihatan lesu seterusnya ia akan memberi kita tenaga walaupun proses pembakaran lemak terjadi.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Regards,
Alpha Lipid SD 2 Formula
Phone: 017-3299 808
Email: alphalipidsd2formula@yahoo.com

PLEASE SUPPORT US :
1. Like us :
Alpha Lipid SD 2 Formula.
https://www.facebook.com/alphalipidsd2formula
2. Follow us :
Berdiet tanpa berlapar. Turun 2-5kg seminggu!!
http://alphalipidsd2formula.blogspot.com/

Testimoni



Testimoni :

Turun 12kg dgn ALPHALIPID SD2..
 insya Allah.


Regards,
Alpha Lipid SD 2 Formula
Phone: 017-3299 808
Email: alphalipidsd2formula@yahoo.com

PLEASE SUPPORT US :
1. Like us :
Alpha Lipid SD 2 Formula.
https://www.facebook.com/alphalipidsd2formula
2. Follow us :
Berdiet tanpa berlapar. Turun 2-5kg seminggu!!
http://alphalipidsd2formula.blogspot.com/

Testimoni

Testimoni - Izan Zulkifli

Taraaaa... Inilah hasilnya setelh sy menemui ALSD2. Syukur kpada tuhan dgn kurniaan ini. Masalah berat bdn yg sy alami dpt di atasi. syukur skrg sy lebih berkeyakinan dn yg paling utama sy blh memakai semula baju2 dn sluar2 lm dl.Anda bila lg?????Jdkan impian anda satu kenyataan. jgn bertangguh lg!!!

Regards,
Alpha Lipid SD 2 Formula
Phone: 017-3299 808
Email: alphalipidsd2formula@yahoo.com

PLEASE SUPPORT US :
1. Like us :
Alpha Lipid SD 2 Formula.
https://www.facebook.com/alphalipidsd2formula
2. Follow us :
Berdiet tanpa berlapar. Turun 2-5kg seminggu!!
http://alphalipidsd2formula.blogspot.com/




Testimoni


Testimoni :

x perlu cakap bnyak lg, tgk je pic testimoni sd2 ni. dalam masa 2 mnggu je berat beliau trun sbnyak 16kg dgn SD2 ALPHA LIPID.. mmg trbaik..sempatkan kurus sblum raya!!!

anda teruja nak kurus sblum raya ni?pm @ sms :

Regards,
Alpha Lipid SD 2 Formula
Phone: 017-3299 808
Email: alphalipidsd2formula@yahoo.com

PLEASE SUPPORT US :
1. Like us :
Alpha Lipid SD 2 Formula.
https://www.facebook.com/alphalipidsd2formula
2. Follow us :
Berdiet tanpa berlapar. Turun 2-5kg seminggu!!
http://alphalipidsd2formula.blogspot.com/

Testimoni


Testimoni - Elmi

Pengorbanan perlu ada jika kite mahukan sesuatu yang baik untuk kita...
so selama ni kita dh lame mkn nasi,carbo,sugar...apa salah nya kite korban kan demi kesihatan kita....

Regards,
Alpha Lipid SD 2 Formula
Phone: 017-3299 808
Email: alphalipidsd2formula@yahoo.com

PLEASE SUPPORT US :
1. Like us :
Alpha Lipid SD 2 Formula.
https://www.facebook.com/alphalipidsd2formula
2. Follow us :
Berdiet tanpa berlapar. Turun 2-5kg seminggu!!
http://alphalipidsd2formula.blogspot.com/

Testimoni


Testimoni :
Wahhh..tahniah Niena.. Sape yg belum try mmg sgt rugi..ni testimoni yg latest ok.. ALSDII the best..ape tggu lg..

Regards,
Alpha Lipid SD 2 Formula
Phone: 017-3299 808
Email: alphalipidsd2formula@yahoo.com

PLEASE SUPPORT US :
1. Like us :
Alpha Lipid SD 2 Formula.
2. Follow us :
Berdiet tanpa berlapar. Turun 2-5kg seminggu!!

Testimoni


Testimoni - Dapatkan alpha lipid sd2...... Biar slim bila beraya nanti... Nk berkebaya, nk bergaya sakan raya nnti...... Jgn berlengah, cepat......cepat.....cepat..... Pm sy utk dptkn hrga special.

PLEASE SUPPORT US :
1. Like us :
Alpha Lipid SD 2 Formula.
https://www.facebook.com/alphalipidsd2formula
2. Follow us :
Berdiet tanpa berlapar. Turun 2-5kg seminggu!!
http://alphalipidsd2formula.blogspot.com/

Testimoni


Testimoni - TURUN 5 kG dalam seminggu dengan ALPHA LIPId SD 2!

Alpha Lipid sd 2 Formula
017- 3299 808
alphalipidsd2formula@yahoo.com

Syarat Utama Berdiet dengan SD2:



1. Tidak boleh BERLAPAR! WAJIB MAKAN!


2. bila dah capai berat ideal, TIDAK PERLU Maintain Minum SD2!

Pelan Pemakanan semasa DIET 


Semasa 2 Minggu Induction:

1.) Elakkan nasi, mi, mihun, laksa, laksang, spagetti, fettucini, vermicelli, kuew tiau dan yang sebangsa dengannya.

2.) Elakkan Roti, roti berserat, roti bun, roti boy, roti canai, roti jala, roti bakar, roti pastries dan apa-apa yang sebangsa dengannya.

3.) Elakkan Gula - gula pasir, gula melaka, gula merah, madu, gula-gula dan apa-apa yang bergula tinggi.

4.) Elakkan Buah-buahan (lepas 2 minggu baru makan berpada-pada).

5.) Elakkan minuman bergula, jus buah-buahan, air bergas (coke, Pepsi, 100plus, etc), kurangkan pengambilan kopi!

6.) Elakkan snek seperti Twisties, biskut manis, nachos, popcorn, jeruk manis.

7.) Elakkan segala bentuk kacang untuk 2 minggu.

8.) Elakkan makanan berproses seperti kentang goreng, bebola ikan, bebola sotong.

9.) Elakkan makanan bertepung seperti kek, biskut, kuih-muih.

Boleh Makan:

1.) Ayam - panggang, steam, bakar, sup, satay, digoreng tanpa tepung.

2.) Semua ikan - sama macam ayam, boleh grill, steam, goreng tanpa tepung. Tak kira ikan salmon, pari, tenggiri, terubok, ikan bilis.

3.) Semua daging - rusa, lembu, kambing - buat steak, satay grill, sup ekor, daging bakar, disalai... asalkan halal.

4.) Udang - bakar, tomyam, goreng dengan cili boh. Elakkan sotong kerana karbohidrat tinggi.

5.) Sayur, terutamanya sayur hijau. Kurangkan lobak merah, elakkan kentang. Lagi hijau, lagi bagus, macam sawi, bayam, salad, timun.

6.) Keju jenis cheddar, mozarella, parmesan. Limit kepada 2-3 keping sehari.

7.) Air kosong, air mineral -minum 8 gelas atau lebih sehari untuk elakkan sembelit.

8.) Burger? Buang roti bun atas dan bawah, makan daging burger dengan sayur dan mayonis kat dalam je...

9.) Pizza? Makan topping sahaja.

10.) Makan supplement dan vitamin seperti spirullina dan multi-vitamins untuk menambahkan lagi tenaga dan kuatkan daya ketahanan badan.

Jangan lupa makan sarapan, tengahari dan makan malam. Makan malam sebelum jam 9 malam. Jangan ponteng makan"!!





























Semua yang di atas..boleh makan semasa ber'alsd2'




Regards,
Alpha Lipid SD 2 Formula
Phone: 017-3299 808
Email: alphalipidsd2formula@yahoo.com


PLEASE SUPPORT US :
1. Like us :
Alpha Lipid SD 2 Formula.
2. Follow us :
Berdiet tanpa berlapar. Turun 2-5kg seminggu!!
http://alphalipidsd2formula.blogspot.com/

*p/s Rakan niaga dari seluruh negara diperlukan dengan kadar segera...

MARKETING PLAN / PELAN PEMASARAN

INGIN TAHU TENTANG PELUANG PERNIAGAAN?




SUPERVISOR

(Gaji Bulanan Dijangka RM240-RM1000)

# Apa yang anda pelu lakukan ialah berdaftar sebagai Pengedar dengan hanya membuat belian 30 tin, SEKALI SEUMUR HIDUP!

# Belian 30 tin hendaklah dilakukan dalam masa sebulan oleh anda sendiri
ATAU

# Anda membuat belian 15 tin, manakala selebihnya anda daftarkan ahli biasa atau pengedar lain di bawah anda di mana jumlah keseluruhan belian anda dan network anda mestilah lebih 30tin, juga dalam masa sebulan.
ATAU

# Anda perlu membuat belian 60 tin, tetapi tanpa had masa. Contohnya anda membuat belian 5 tin setiap bulan, jadi selepas setahun ( 12bulan x 5tin) anda layak untuk menjadi pengedar di tahap Supervisor.

APA KELEBIHAN MENJADI SUPERVISOR?

# Lesen untuk WANG ROYALTI. Mudah bukan?

# RM30 untung runcit setiap tin = 30tin x RM30 = RM900

# Bonus Automatik Supervisor cek bernilai ~ RM500

# Rebet RM25 untuk pembelian tin ke 31 dan seterusnya.Ini bermakna anda memperolehi keuntungan RM55 untuk setiap tin yang dijual. (RM25 rebet + RM30 untung runcit)

# Bonus RM500 dengan mendaftarkan Pengedar/Supervisor baru

# Bonus RM150 bagi setiap Pengedar/Supervisor yang berdaftar di bawah pengedar anda (indirect)

# Royalti untuk Bonus Perniagaan Baru antara 2% hingga 4%

# Bonus RM25 untuk setiap tin dengan kemasukan Ahli baru yang membeli 3tin = RM25x 3 tin = RM75

# Bonus RM21 untuk setiap tin dengan kemasukan Ahli baru yang membeli 4 tin atau 5 tin

# Bonus RM17 untuk setiap tin dengan kemasukan Ahli baru yang membeli 6 tin atau 7 tin

# Bonus RM13 untuk setiap tin dengan kemasukan Ahli baru yang membeli 8 tin atau 9 tin

# Bonus RM9 untuk setiap tin dengan kemasukan Ahli baru yang membeli 10 tin -29 tin

# Anda mendapat Bonus Rangkaian sebanyak 4 peringkat(level) 5% 5% 3% 3%= 16%


MANAGER



(Gaji Bulanan Dijangka RM1000-RM4000)

Daftarkan 2 orang Supervisor dalam masa 60 hari dan anda berada di peringkat Manager di mana potensi pendapatan anda adalah dari RM1000 hingga RM4000.

Setiap Supervisor yang anda daftarkan, anda akan menerima bonus RM500.Di sinilah semua Pengedar Alpha Lipid berjaya menemui Mesin Cetak Duit! Dan anda pastikan setiap Supervisor di bawah anda turut berada di pangkat Manager dalam masa yang terdekat selepas berdaftar sebagai Pengedar/Supervisor.

Ramai pengedar Alpha Lipid berjaya meraih pendapatan bulanan lebih RM5000 hanya dalam masa 1-3 bulan dengan menggunakan kelebihan Mesin Cetak Duit Ini.

# RM30 untung runcit setiap tin = 30tin x RM30 = RM900

# Setiap tin yang anda beli akan mendapat rebet RM25

# Bonus RM500 dengan mendaftarkan Pengedar baru (30 tin)

# Bonus RM150 bagi setiap pengedar yang berdaftar di bawah pengedar anda (indirect)

# Royalti untuk Bonus Perniagaan Baru antara 2% hingga 4%

# Anda mendapat Bonus Rangkaian sebanyak 4 peringkat(level) 5% 5% 5% 5%= 20%


RUBY


(Gaji Bulanan >RM8000)

#1% jualan syarikat adalah milik anda setiap bulan! Ianya akan dikumpulkan dan anda akan menerimanya di Majlis Royalti.

# Anda mendapat tabung pelancongan bernilai ~RM1000 sebulan dan layak melancong secara percuma ke destinasi pilihan syarikat sebanyak 2 kali setahun.

# Anda perlu mempunyai HANYA 3 orang Manager di bawah network anda dengan jumlah belian kumpulan sebanyak 600tin.

# RM30 untung runcit setiap tin = 30tin x RM30 = RM900

# Rebet 25% KEKAL . Setiap tin anda akan mendapat rebet RM25

# Bonus RM500 dengan mendaftarkan Pengedar baru (30 tin)

# Bonus RM150 bagi setiap pengedar yang berdaftar di bawah pengedar anda (indirect)

#Royalti untuk Bonus Perniagaan Baru antara 2% hingga 4%
# Anda mendapat Bonus Rangkaian sebanyak 5 peringkat(level) 5% 5% 5% 5%2%= 22%

#Bonus Rangkaian Infiniti 2%


EMERALD


(Gaji Bulanan >RM 10 000)

#2% keuntungan syarikat adalah milik anda setiap 4 bulan!

# Anda mendapat tabung pelancongan bernilai ~RM1000 sebulan dan layak melancong secara percuma ke destinasi pilihan syarikat sebanyak 2 kali setahun.

# Anda perlu mempunyai HANYA 5 orang Manager di bawah network anda dengan jumlah belian network sebanyak 600tin.

# RM30 untung runcit setiap tin = 30tin x RM30 = RM900

# Rebet 25% KEKAL . Setiap tin anda akan mendapat rebet RM25

# Bonus RM500 dengan mendaftarkan Pengedar baru (30 tin)

# Bonus RM150 bagi setiap pengedar yang berdaftar di bawah pengedar anda (indirect)

#Royalti untuk Bonus Perniagaan Baru antara 2% hingga 4%

# Anda mendapat Bonus Rangkaian sebanyak 6 peringkat(level) 5% 5% 5% 5%2%2%= 24%

#Bonus Rangkaian Infiniti 3%


DIAMOND


(Gaji Bulanan $$$$$$$)

#3% keuntungan syarikat adalah milik anda setiap 4 bulan!

# Anda mendapat tabung pelancongan bernilai ~RM1000 sebulan dan layak melancong secara percuma ke destinasi pilihan syarikat sebanyak 2 kali setahun.

# Anda perlu mempunyai HANYA 8 orang Manager di bawah network anda dengan jumlah belian network sebanyak 600tin.

#Gaji bulanan tebanyak sebagai pengedar di tahap Diamond setakat ini adalah RM 2**,***! ( Ratusan ribu sebulan)

# RM30 untung runcit setiap tin = 30tin x RM30 = RM900

# Rebet 25% KEKAL . Setiap tin anda akan mendapat rebet RM25

# Bonus RM500 dengan mendaftarkan Pengedar baru (30 tin)

# Bonus RM150 bagi setiap pengedar yang berdaftar di bawah pengedar anda (indirect)

#Royalti untuk Bonus Perniagaan Baru antara 2% hingga 4%

# Anda mendapat Bonus Rangkaian sebanyak 6 peringkat(level) 5% 5% 5% 5%3%2%= 25%

#Bonus Rangkaian Infiniti 4%


Regards,

Alpha Lipid SD 2 Formula
Phone: 017-3299 808
Email: alphalipidsd2formula@yahoo.com


PLEASE SUPPORT US :
1. Like us :
Alpha Lipid SD 2 Formula.
2. Follow us :
Berdiet tanpa berlapar. Turun 2-5kg seminggu!!
http://alphalipidsd2formula.blogspot.com/




CARA PEMAKANAN ALPHA LIPID SD2 ?




Tiada peraturan rumit untuk dituruti ketika mengambil SD2. Cara minum SD2 amat mudah seperti berikut:-
0. Goncang tin SD2 anda sebelum dibuka. Sebahagian kandungan khasiat makanannya mungkin mendak semasa penghantaran.

1. Campurkan 2 skop SD2 kedalam lebih kurang satu gelas atau 200 – 250 ml air sejuk, kacau atau goncang sehingga larut dalam gelas atau shaker dan minum.

2. Minum sebanyak 4 kali sehari diselang-selikan dengan waktu sarapan pagi, makan tengah hari dan makan malam. Contohnya begini;
    (i) Bangun waktu pagi kita minum SD2 ,lepas itu kita sarapan pagi.
    (ii) Sebelum makan tengah hari ambil SD2, kali kedua dan kemudian makan tengahari  seperti biasa.
    (iii) Sebelum makan malam kita boleh mengambil SD2, sekali lagi dan makan malam seperti biasa.
    (iv) Kali keempat boleh ambil SD2 waktu minum petang atau sebelum tidur.
* Semuanya 4 kali sehari dan boleh disesuaikan mengikut program harian kita supaya kita tidak berlapar dan perut sentiasa kenyang.

3. Boleh mengambil SD2 ketika sebelum atau selepas makan.

4. Sekiranya anda berpuasa, masih perlu mengambil SD2 sebanyak 4 kali sehari dengan jadual yang bersesuaian ketika berpuasa.Atau Juga boleh buat 3 kali :-
( i )  Waktu Sahur – 3 Scoop
( ii ) Waktu berbuka – 3 Scoop
( iii) Waktu sebelum tidur – 2 Scoop
Yang paling peting ialah dos cadangan itu adalah wajib 8 Scoop dalam sehari.

5. Pada waktu sarapan, makan tengahari dan makan malam pula jangan mengambil makanan berkabohidrat dan bergula termasuk air yang manis serta berkafein dan juga buah-buahan. Makan lauk-lauk sahaja, semua jenis sup & tomyam.

6. Boleh memakan sayuran-sayuran hijau dan juga tomato.

7. Minum air sekurang-kurangnya 2 liter sehari atau lebih lagi. Lagi banyak minum lagi baik.

8. Anda perlu tahu Keperluan pengambilan KARBOHIDRAT yang badan kita perlukan hanya 35 gram dalam sehari, selebihnya akan jadi lemak tersimpan dalam badan.

Regards,
Alpha Lipid SD 2 Formula
Phone: 017-3299 808
Email: alphalipidsd2formula@yahoo.com


PLEASE SUPPORT US :
1. Like us :
Alpha Lipid SD 2 Formula.
2. Follow us :
Berdiet tanpa berlapar. Turun 2-5kg seminggu!!
http://alphalipidsd2formula.blogspot.com/



Alpha Lipid Lifeline


Alpha LipidTM LifelineTM



Harga pasaran : RM180
Harga Ahli : RM150

- the ultimate colostrum delivery system.
Doktor dan saintis telah lama mengiktiraf tentang kepentingan colostrum sebagai makanan utama untuk mamalia yang baru lahir. Semasa beberapa dekad, mereka telah memulakan kajian tentang bahan-bahan bioaktif yang lain di dalam susu, seperti Lipid.
Alpha LipidTM Colostrum adalah colostrum gred tahap tertinggi dan paling banyak mengandungi imunoglobulin dan faktor-faktor pertumbuhan, berkubu dengan kompleks lipid dalam bentuk gangliosida dan fosfolipid.
Kesemua fosfolipid and gangliosida adalah penting dalam penggunaan akal fikiran dan pembangunan.
Gangliosida juga membantu melindungi perut daripada jangkitan dan penyakit. Gangliosida adalah komponen utama membran plasma pada semua sel manusia dan terutamanya dalam sistem saraf. Ia memainkan peranan penting dalam sel kepada pengiktirafan sel, pengisyaratan sel dan pertumbuhan sel. Dalam Alpha LipidTMColostrum, gangliosida adalah GD3. GD3 adalah mempengaruhi gangliosida dalam colostrum manusia. Gangliosids adalah kepentingan khas dalam perkembangan otak manusia sehingga mencapai umur lima tahun.
Kajian baru-baru ini mencadangkan gangliosida boleh terlibat dalam pengaktifan T-cells yang memainkan satu peranan utama dalam pertahanan badan pada pencerobohan pathogen. Fosfolipid membantu fungsi dalam otak bertambah, dan telah dikaitkan dengan ingatan yang kuat. Mereka telah juga telah menunjukkan peningkatan angin dan mengurangkan tanda-tanda tekanan. Alpha LipidTM juga membantu mengurniakan dispersability tambahan dan perlindungan IgG (imunoglobulin) molekul. Alpha LipidTM adalah pelindungan berkesan dan pembawa yang penting kepada semua (dan rapuh) nutrien dalam colostrum. Ia jelas sekali meningkatkan keterbiosediaan untuk badan dalam perjalanan melalui saluran penghadaman dan asimilasi melalui lapisan berlendir. Alpha LipidTM menunjukkan peningkatan keberkesanan asas colostrum. New Image Colostrum Alpha LipidTM adalah gred farmaseutikal inovatif, diseragamkan produk colostrum. Alpha LipidTM adalah eksklusif kepada New Image International.

Nutritional Information

Servings:
Serving Size: 16g
Servings per pack: 25
NameAverage quantity per servingAverage quantity per 100g
Energy197kJ1236kJ
Protein2.1g13g
Fat, total0.04g0.3g
- saturated0g0g
Carbohydrate9.4g59g
- sugars7.7g48g
Sodium19mg120mg
Calcium1000mg6250mg
Iron1.8mg11mg
Magnesium57mg356mg
Total immunoglobulins,
not less than
240mg1500mg
Alpha LipidTM45mg278mg
Lactobacillus acidophilus,
(cfu: colony forming units)
2.7 million cfu17 million cfu
Vitamin A498µg3111µg
Vitamin B1 (Thiamine)1.4mg8.9mg
Vitamin B2 (Riboflavin)1.4mg8.9mg
Vitamin B3 (Niacin)18mg111mg
Pantothenic acid5mg33mg
Vitamin B6 (Pyridoxine)1.8mg11mg
Vitamin B12 (Cyanocobalamin)1.8µg11µg
Folic Acid176µg1100µg
Biotin53µg333µg
Vitamin C53µg333µg
Vitamin D6µg42µg
Vitamin E9mg56mg
Ingredients: Dextrose, milk solids, colostrum powder, guar gum, xanthan gum, tricalcium phosphate, ferrous fumarate, magnesium oxide, Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin B2, Nicotinamide, Calcium D-Pantothenate, Vitamin B6, Vitamin B12, Folic Acid, Biotin, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, vanilla flavour, Alpha LipidTM and Lactobacillus acidophilus.
Product contains lactose and cows milk proteins, and ingredients derived from wheat or maize.